Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün KKTC'ye gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek. Erdoğan; Lefkoşa'da mevkidaşı Ersin Tatar ile görüşecek, yeni Cumhurbaşkanlığı ve Cumhuriyet Meclisi yerleşkesini açacak.
Türkiye'nin Kıbrıs Türk halkına desteğini yineleyecek. Ada'da iki devletli çözüm vizyonuna ilişkin mesajlarını Lefkoşa'dan verecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 9 aylık bir aylık aranın ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek.
ERDOĞAN, MEVKİDAŞI ERSİN TATAR İLE BİR ARAYA GELECEK
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Lefkoşa ziyaretine ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan'ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geleceğini söyledi. Görüşmede Kıbrıs davasının ele alınacağını belirtti. Ayrıca liderlerin ikili ilişkileri ve uluslararası gelişmeleri de değerlendireceğini ifade etti.
Erdoğan TEKNOFEST KKTC'yi ziyaret edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lefkoşa ziyareti kapsamında TRT'nin iletişim paydaşı olduğu TEKNOFEST'e de katılacak. Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalinde gençlere hitap edecek.
Festival kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verecek.
Erdoğan, yapımı tamamlanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı, Cumhuriyet Meclisi, Başbakanlık ve millet bahçesinin bulunduğu yerleşkenin açılışını yapacak.
- Popüler Haberler -

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faşizanları korkutacak mesaj: Buradayız, burada olmaya devam edeceğiz

MİT Başkanı Kalın, Önder'in ailesine başsağlığı diledi

İletişim Başkanı Altun'dan TBMM Başkanvekili Önder için taziye mesajı

SON DAKİKA! Devlet Bahçeli'den Önder için başsağlığı mesajı

Sırrı Süreyya Önder için kabineden peş peşe taziye mesajları

Sırrı Süreyya Önder neden öldü, hastalığı neydi? Sırrı Süreyya Önder kimdir?
