CHP'nin metro algısı elinde patladı... İstanbul Valiliği gerçeği açıkladı

İstanbul Valiliği, CHP İl Başkanlığı'nın etkinliği nedeniyle Şişhane Metro İstasyonu'nun kapatıldığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Valilikten yapılan açıklamada, çeşitli medya kuruluşları ve sosyal medya mecralarında yer alan "CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek etkinlik nedeniyle Şişhane Metro İstasyonu kapatıldı." şeklindeki haber ve paylaşımların doğru olmadığı belirtildi.
Açıklamada, "Söz konusu etkinlikte, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin arama faaliyetlerini sağlıklı olarak yapabilmesi için Şişhane Metro Durağı Vergi Dairesi çıkışı ve Şişhane Metro Durağı Beyoğlu Belediyesi çıkışı kullanıma kapatılacaktır. Şişhane Metro Durağı'na ait diğer çıkışlar hizmet vermeye devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.
- Popüler Haberler -

Terörsüz Türkiye Komisyonu! TBMM Başkanı Kurtulmuş: Toplumun bütün kesimlerini dinleyeceğiz

Orta Doğu'da ilk resmi kıtlık… Raporu doğrulayan BM'ye İsrail'den tehdit

Asayişte rekor artış, hedef Türkiye Yüzyılı… Jandarma mezuniyetinde “huzur” ve “güven vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ'nün hüsran tablosunu çizdi: 40 yıldır besledikleri militanları püskürttük

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz 19 çeyrektir kesintisiz büyümeye devam ediyor

460 milyon dolarlık teslimat! SSB Başkanı Görgün: Stratejik derinliğimizi artıracak
