ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

CHP'li belediyeye yolsuzluk operasyonunda yeni gelişme: Gözaltı sayısı yükseldi

Erdinç Karademir - | Son Güncelleme Tarihi:
CHP'li belediyeye yolsuzluk operasyonunda yeni gelişme: Gözaltı sayısı yükseldi

CHP'li Silivri Belediyesi'nde yolsuzluk soruşturması! Mühendis olarak görev yapan Gökhan Bıçak gözaltına alındı, toplam gözaltı sayısı 18'e yükseldi

Kapat

HABERİN DEVAMI

CHP'li Silivri Belediyesi'nde yolsuzluk soruşturması! Mühendis olarak görev yapan Gökhan Bıçak gözaltına alındı, toplam gözaltı sayısı 18'e yükseldi

SİLİVRİ BELEDİYESİ'NE USULSÜZLÜK SORUŞTURMASI

Silivri Belediyesindeki bazı iş ve işlemlerde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ile Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yavuz'un da bulunduğu toplam 18 şüpheli gözaltına alındı.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığınca, belediye nezdindeki bazı iş ve işlemlerin menfaat temini amacıyla kullanıldığı, belediyeye personel alınması, işletme devri ve kiralanması, imar, ruhsat, mühürleme, kaçak yapı, malvarlığı edinimi ile belediye taşınmaz satışı süreçlerinde usulsüzlükler bulunduğu tespit edildi.

Belediyeye ait tescil harici/park alanı niteliğindeki bir taşınmazın düşük bedelle satılması suretiyle 21 milyon 522 bin 717 lira kamu zararı oluştuğuna ilişkin bilirkişi tespiti yapıldı.

Tespitler doğrultusunda, Başsavcılık tarafından "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme", "örgüte üye olma", "rüşvet alma-verme", "irtikap", "nüfuz ticareti", "görevi kötüye kullanma", "ihaleye fesat karıştırma", "edimin ifasına fesat karıştırma", "imar kirliliğine neden olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından soruşturma başlatıldı.


Etiketler:
CHPli Silivri Belediyesi yolsuzluk soruşturması Gökhan Bıçak gözaltında