CHP'li belediyenin iş bilmezliği vatandaşı çileden çıkarttı! Bodrum'un göbeğinde leğenli eylem

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişi, susuzluğa tepki göstermek amacıyla meydanda leğen içerisinde kovadan su dökerek saçını yıkadı.
Cevat Şakir Mahallesi'nde yaşamını sürdüren Çağatay Yavuz, evinde bir süredir su akmamasına tepki için Bodrum Belediye Meydanı'nda eylem yaptı.
Yanına aldığı leğen, 5 litrelik su ve kovayla meydana gelen Yavuz, burada saçını köpükle yıkayıp kovayla su dökerek, sıkıntısını yetkililere duyurmaya çalıştı.
Yavuz, gazetecilere, mahallesine bir süredir aralıklı olarak su verildiğini ancak 6 gündür hiç su akmadığını, saçkıran rahatsızlığının olduğunu ifade etti.
Uzun süredir ilçede su sıkıntısının yaşandığına da dikkati çeken Yavuz, yetkililerden, su sorununun bir an önce giderilip temel ihtiyaç olan suya ve hijyene kavuşmak istediklerini dile getirdi.
- Popüler Haberler -
Bakan Güler, Bosna Hersekli mevkidaşı Helez ile görüştü
#CANLI | Sokağa çıkmaya yüzleri yok! Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP seçmenini utandırıyor
Belçika'dan Türkiye'ye stratejik ziyaret: Avrupa güvenlik mimarisinde yeni denklem
Diyanet duyurdu! 1128 sözleşmeli personel alacak
Suçtan korunmak amacıyla evde alınan güvenlik önlemlerinde ilk sırada! İşte uygulanan diğer yöntemler...
NATO kararı: Almanya Patriot sistemini Türkiye'ye gönderecek



