CHP'li belediye yine şaşırtmadı: Öğrenciler su kesintisini protesto etti
Edirne'de Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Sultan Çelebi Mehmet Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler belediye tarafından yapıldığını iddia ettikleri su kesintilerini protesto etti.

Kurtuluş Mahallesi'ndeki yurtta kalan yaklaşık 500 öğrenci bahçede toplandı.
Banyo yapamadıklarını, tuvalet ihtiyaçlarını gideremediklerini ileri süren öğrenciler, su kesintilerine çözüm bulmasını istedikleri Edirne Belediyesi aleyhine slogan attı.

Bu arada, yurda Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan ve Gençlik ve Spor Müdürü Selim Ak gelerek öğrencilerle görüştü.
Temsilci bir öğrenci ise gruba yönelik yaptığı konuşmada, "Belediye bu sorunu çözecek. Su kesintisi sorunu çözülene kadar bize tankerle su gönderecekler. Belediye Başkanı bizi yarın ziyarete gelecek. Su gelince sıcak su da olacak." dedi.

Ardından Edirne Belediye İtfaiyesi tarafından yurda su takviyesi yapıldı.
Yurt yetkilileri ise su kesintileri nedeniyle sıcak suyu kısıtlı olarak öğrencilere sunabildiklerini ifade etti
- Popüler Haberler -
Orman yangınlarına ilişkin soruşturma! Bakan Gürlek duyurdu: 16 tutuklama
Gülistan Doku cinayetinde yeni gelişme! Firari şüphelinin FBI ifadesine ulaşıldı
Meteoroloji peş peşe uyardı: Kuvvetli sağanak ve fırtına alarmı!
Bakan Kurum, COP31 hazırlıklarını inceledi
Takılarla ortadan kaybolmuştu! Kaçak Özbek geline gözaltı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polis memuru Topatan'ın ailesine başsağlığı mesajı



