ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

CHP'den istifa etmişti! Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti'de! "Alnım ak başım dik"

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
CHP'den istifa etmişti! Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti'de! "Alnım ak başım dik"

CHP'den istifa eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu AK Parti'ye katıldı. AK Parti'nin 24. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda konuşan Özlem Çerçioğlu, "Bugün hakkımda bir takım iddialar varsa buyursunlar açıklasınlar, yargıdan, yargılanmaktan hiçbir zaman korkmadım. Alnım ak başım dik. Gerekirse yaşadıklarımı tek tek açıklarım." dedi. Toplam 9 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu açıklamalarda bulundu.

Çerçioğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle;

* "Bundan sonra Cumhurbaşkanımın himayelerinde daha fazla hizmet edeceğim. Bugün hakkımda bir takım iddialar varsa buyursunlar açıklasınlar, yargıdan, yargılanmaktan hiçbir zaman korkmadım. Alnım ak başım dik. Gerekirse yaşadıklarımı tek tek açıklarım.

* Sayın Cumhurbaşkanım sizin de bildiğiniz gibi Aydın ili birinci derece deprem bölgesi. Bundan sonra sizlerin desteğiyle sizlerin desteğiyle kentsel dönüşüm seferberliği başlatmak istiyorum Aydın'a.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte AK Parti'ye katılan diğer belediye başkanları:

- Aydın Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan

- Aydın Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan

- Aydın Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya


Etiketler:
chp aydın büyükşehir belediye başkanı özlem çerçioğlu ak parti