CHP'de 81 il başkanı Genel Başkan Özgür Özel'e destek verdi!

Yeniden olağanüstü kurultay tartışmalarının alevlendiği CHP'de 81 il başkanı Genel Başkan Özgür Özel'e destek bildirisi yayınladı.
CHP'de sular durulmak bilmiyor.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında siyasi çekişmeye dönüşen Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusu partideki bölünmeyi derinleştirdi.

KURULTAY FİTİLİ ATEŞLENDİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'inde son dönemdeki politikaları parti içi muhalefet tarafından çok sert dille eleştirilmeye başlandı. Bu süreçte olağanüstü kurultay tartışmalarının da fitili ateşlendi.
İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, 8 Kasım'da sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda Özel'in son dönemdeki politikalarını eleştirerek "Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kurultay bir lütuf değildir, haktır. CHP'de gerekirse Kurultay'a gidilir" demişti.
ÖZGÜR ÖZEL REST ÇEKTİ
9 Kasım'da İzmir'de konuşan Özgür Özel, parti içi tartışmaların bitirilmesi çağrısı yaparak şunları söylemişti:
İşimizi yapacağız, önümüze bakacağız. Bundan sonra CHP'de kimse birbirine laf yetiştirmeyecek. Yine de birileri konuşuyorsa onu da partinin vicdanına havale edin. Kimse birbirine cevap vermesin. İşimize bakalım.

81 İL BAŞKANINDAN DESTEK
CHP'nin 81 il başkanı kurultay tartışmaları devam ederken Özgür Özel'e destek açıklamasında bulundu.
Yayınlanan bildiride "Özgür Özel'e inanıyoruz, güveniyoruz. Kurultay çağrısının gündemimizde olmadığını, kişisel ikbal için yapay gündem yaratma çabalarına prim vermeyeceğimizi ilan ediyoruz." ifadelerine yer verildi.
- Popüler Haberler -
İhmal iddiası ölümle bitti... Genç kızın alerji uyarısı dikkate alınmadı
Bakan Fidan-Şeybani görüşmesinde teknik aksaklık: Suriye tarafı özür diledi
ASKİ'den Ankara'daki bazı mahalleler için su kesintisi uyarısı
Libya Genelkurmaya Başkanını taşıyan jet düştü... Enkazına ulaşıldı
Üç Aylar Eyüpsultan'da dualarla karşılandı
Hastanede test oyunu... Pozitif sonuçları negatife çevirdiler: 5 ilden onlarca gözaltı



