CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den sonra oda Batı'ya yalvarmaya başladı! İmamoğlu'ndan "Derdim İstanbul değil" itirafı

Sürekli yabancı basına ülkesini şikayet eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ardından yolsuzluktan tutuklanan Ekrem İmamoğlu da sahneye çıktı. İmamoğlu, Financial Times'a yazdığı yazıda 2019'dan beri İstanbulluya hizmet etmek yerine kendi siyasi emellerine yönelik çalıştığını itiraf etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde patlak veren büyük yolsuzluk ve terör soruşturması sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye'yi ve bağımsız yargıyı Batı'ya sürekli şikayet etti.
Özgür Özel'in Batı'dan yardım dilenmesinin ardından bu kez İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan Ekrem İmamoğlu, sahneye çıktı.
İmamoğlu, Genel Başkanı'nın Financial Times'a konuşmasından bir gün sonra aynı gazeteye makale yazdı.
İmamoğlu, 2019'dan beri siyasi bir arayış içinde olduğunu söylerek, İstanbul'a hizmet etmek yerine kendi amacına yönelik çalışmalar yaptığını itiraf etti.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Financial Times'a yazdığı yazıda, "2019'da İstanbul Belediye Başkanı olduğumdan beri bir alternatif arayışı içindeyim" dedi ve "demokratik" dayanışma çağrısında bulundu.

"ÖZEL" MASA PLANINA DESTEK TALEBİ
Financial Times'a konuşan Özgür Özel, muhalefetin önümüzdeki dönemde yeni bir ittifak arayışına gireceğini söylemişti.
- Popüler Haberler -

FETÖ'nün Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına operasyon

570 milyon dolarlık izin! AIM-120C-8 satın alacaklar

Bu kez söz onlarda! ''Kardeşlik Komisyonu'' 10. kez toplanıyor

''Şaibeli kurultay'' paniği! Özgür Özel'den yeni kaos planı

49 ilde şafak operasyonu! Mali suç örgütlerine ağır darbe

Partide tansiyon düşmüyor! Gürsel Tekin: FETÖ, CHP'ye sızdı
