ANASAYFA
RAMAZAN
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Canlı yayında peş peşe patlama sesleri: Nuh Albayrak Riyad'dan aktardı

Kübra Şenal - | Son Güncelleme Tarihi:
Canlı yayında peş peşe patlama sesleri: Nuh Albayrak Riyad'dan aktardı

İran zirvesi için Riyad'da bulunan Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, 24 TV'de bölgede yaşananlara ilişkin son durumu aktardı. Kritik toplantı öncesi peş peşe saldırı yapıldığı belirtilirken Albayrak, “Toplantı öncesinde yoğun biçimde hem İHA hem de füze saldırısı oluyor” diyerek canlı yayında patlama seslerinin geldiğini izleyiciyle paylaştı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

24 TV'de Murat Çiçek'in sunumuyla ekranlara gelen Açık Görüş programında ABD-İsrail İran gerilimi üzerine konuşuldu. Bölgedeki krizin son bulması için Riyad'da gerçekleşecek olan toplantı öncesi şiddetli patlamalar meydana geldi.

Patlamalar, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın da aralarında olduğu Orta Doğu'daki son gelişmelerin ele alınacağı "Bölge Ülkeleri Bakanlar Toplantısı" öncesi meydana geldi.

"SÜREKLİ SIĞINAĞA GİRMEMİZİ İSTEDİLER"

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, "Daha gelir gelmez telefonlarımıza sürekli uyarılar gelmeye başladı. Toplantı öncesinde yoğun biçimde hem İHA hem de füze saldırıları gerçekleşiyor" dedi.

Füzelerin kaynağıyla ilgili yapılan bir açıklama olmadığını belirten Albayrak, "Görevliler Bakan Fidan ile röportajı ısrarla sığınakta yapmamızı istediler. Genel olarak yoğun bir tedirginlik var." dedi.

"TOPLANTIDA ÖNCELİKLİ AMAÇ GAZZE'Yİ UNUTTURMAMAK"

Türkiye'nin telkinleriyle bu toplantının gerçekleştirilecek olduğunu vurgulayan Albayrak, zirvenin ana amacına ilişkin şunları kaydetti:

Bu toplantının amaçlarından biri, Gazze'yi unutturmamamız gerektiğidir. Gazze'de ateşkes sürecinin belirlendiği gibi yürütülmesi gerekiyor. Şu anda burada büyük patlama sesleri geliyor. Bu toplantının strateji belirleme toplantısı olduğu söylendi.


Etiketler:
Murat Çiçek Riyad İran zirvesi Nuh Albayrak Açık Görüş