CANLI | Günün Manşeti 24 TV'de başladı
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti” başladı.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
Programdan önemli satır başları:
24 TV GYY Ömer Özkök: Yıllarca "Cumhur İttifakı'nı çatlattık, çatlatıyoruz", "Yıkıldı yıkılıyor" deyip durdular... Maalesef olmadı! Kapı gibi, Maşallah!
ÖZGÜR ÖZEL'İN TUTARSIZ SİYASETİ
Özgür Özel: Bizim için Türkiye'nin hak ve menfaatleri, iç siyasetteki bütün ayrılıklarımızın üzerindedir.
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Özgür Özel yalan söylüyor.
CHP VE Y-CHP'NİN TAKİYE SİYASETİ
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: CHP, yeni parti falan fark etmez, hepsi aynı! Bugün bunlara fırsatı ver, size temin ederim teker teker Müslüman kıyımına başlarlar! Elini bıçakla alır; başörtülü, sakallı arar bunlar! Bu kinleri geçmedi, geçmeyecek! Ben de bunlarla, bu zihniyetle ölene kadar kutuplaşıyorum arkadaş!
ERDOĞAN'DAN TABANINA TEŞEKKÜR
"Ne mutlu bize ki soran, sorgulayan, eleştiren bir tabanımız var."
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Başkan Erdoğan burada muhalefete tarihi bir ders vermiş! Eğer ülkeyi yönetmek istiyorsanız kriter budur. Otel odalarından, yattan, paradan değil; halka hizmetten bahsediyor! Sahtekârlık yaparak, hırsızlık yaparak parti yönetilmez!
24 TV GYY Ömer Özkök: "Yürüyen parayım" deyip de hedefe ulaşan görülmemiştir efendim!
- Popüler Haberler -
TOKİ 61 ilde 725 arsayı satışa çıkaracak
COP31'in logosunda Türk bayrağının kırmızısı ve Anadolu'nun izleri buluştu
MSB'den Müşterek Elektronik Harp Denemeleri-2026 paylaşımı
Anayasa Mahkemesi Başkanlığı için seçim süreci başladı
9. İstanbul Arabuluculuk Konferansı yarın başlayacak
Fon soruşturmasında yeni gelişme: 5 şüpheli daha gözaltında!



