ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti | 21 Nisan 2026 Salı

Ada Kahriman - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti | 21 Nisan 2026 Salı

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde “Bahçeli: Seçim oyuncak değil, Özgür Özel'i Trump'a benzetiyorum, Hürmüz'de kritik 24 saat başladı, Özel'in “Dil sürçmesi” gündemde, TV yapımlarının topluma etkisi” konu başlıkları değerlendirildi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.

Programdan önemli satır başları:

BAHÇELİ: SEÇİM OYUNCAK DEĞİL

Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Sanki ara seçim yapılması gerekiyormuş da iktidar Meclis'teki çoğunluğuna güvenerek kaçıyormuş gibi bir algı var. Ama hayır, böyle değil.

Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: 9 Mart 2003'teki seçim ara seçim değil, yenileme seçimiydi. Ben yapay zekâya bile sordum. "9 Mart 2003'teki seçim ara seçim mi?" dedim. "Hayır, değil" dedi. Bunların kafası yapay zeka kadar çalışmıyor!"

"ÖZGÜR ÖZEL'İ TRUMP'A BENZETİYORUM"

Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Ben Trump'ın davranışlarını ve Özgür Özel'in davranışlarını birbirine çok benzetiyorum. Tutarsızlıklarını çok benzetiyorum.

HÜRMÜZ'DE KRİTİK 24 SAAT BAŞLADI

Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Hürmüz'ü İran'a yedirmezler.

ÖZEL'İN "DİL SÜRÇMESİ" GÜNDEMDE

Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Bu bir iflastır.

TV YAPIMLARININ TOPLUMA ETKİSİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ve Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak, ""Günün Manşeti"nde değerlendirdi.

"TRUMP NETANYAHU'NUN ELİNDE ESİR"

Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Netanyahu'nun bugün gelinen noktayı bal gibi bildiğini düşünüyorum. Trump'ı bilerek burada bataklığa ve çamura soktu. Çünkü bu bölgede istikrarsızlık ve savaş ne kadar uzarsa, İsrail için o kadar iyi. Trump'ın Netanyahu'nun elinde esir olduğunu düşünüyorum.


Etiketler:
Ömer Özkök Hikmet Genç 24 TV