ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 21 Mayıs 2025

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 21 Mayıs 2025

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde “Türk Devletleri Buluşması, MİT başkanı Kalın'ın Şam ziyareti, Netanyahu için çember daralıyor, Kamera bantlama rutinmiş!” konu başlıkları değerlendirildi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.

Programdan önemli satır başları:

TÜRK DEVLETLERİ BULUŞMASI

24 TV GYY Ömer Özkök: Bu teşkilat birçok emperyalist gücü endişeye sevk eden bir teşkilat

24 TV GYY Ömer Özkök: Karabağ zaferi ile Türk dünyasına ve bütün dünyaya verdiğimiz mesaj çok kıymetli.

MİT BAŞKANI KALIN'IN ŞAM ZİYARETİ

Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer: PKK ile mücadele askeri anlamda bitse de başka yapılarla mücadele devam edecek. Çünkü onlar bir mikrop olarak var olmayı sürdürecekler. Onların tasfiyesi için Suriye devletinin desteği ve koordinasyon lazım.

#SONDURUM Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan'da Türk Devletleri Teşkilatı Gayriresmi Zirvesi'ne katılıyor

NETANYAHU İÇİN ÇEMBER DARALIYOR

Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer: 1948'de İsrail'i ilk tanıyan İslam ülkesi olan Türkiye bugün İsrail'i MGK kararıyla dış tehdit olarak kabul etmiş durumda. Türkiye için İsrail bir dış tehdit ve bu bir devlet politikası.

KAMERA BANTLAMA RUTİNMİŞ!

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer, İBB'deki yolsuzluk çarkını değerlendirdi.


Etiketler:
Ömer Özkök Hikmet Genç Günün Manşeti Akşam Gazetesi 24TV Murat Özer