ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 29 Mayıs 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 29 Mayıs 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde, İstanbul'un fethinin 571. yılı, yerli ve milli müfredat, Türkiye yüzyılı vizyonu, ve Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş ziyareti değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

İSTANBUL'UN FETHİNİN 571. YILI

24 TV GYY Ömer Özkök: Yeni Çağ'ın başlangıcı İstanbul'un fethidir. Ama Batı'ya göre Doğu Roma İmparatorluğu'nun yıkılışıdır. Çünkü fetih kabul edilemez bir durum, bir yenilgidir. Ayasofya üzerine koparılan bu kadar fırtınanın altında da bu yatmaktadır.

YERLİ VE MİLLİ MÜFREDAT

24 TV GYY Ömer Özkök: Yerli ve milli eğitim müfredatı Türkiye Yüzyılı'nda hayata geçsin. Bu millet bunu istiyor.

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU

24 TV GYY Ömer Özkök: Bu ülkede milletin istemediği hiçbir şey olmaz. Artık o Türkan Saylan dönemleri geçti.

FATİH'İN TORUNLARI SAHNEDE

BAYKAR Teknik Müdürü ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı video büyük beğeni topladı. İşte Türkiye'nin geleceği...

SİYONİZMİN GÖZÜ BİZİM TOPRAKLARIMIZDA

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Hedef burası anlamıyor musunuz? Güney'de bir terör devleti kuracak adamlar. Şu anda Gazze'de olanların aynısını burada yapacaklar. Siyonizm dünyada kaldığı sürece bu proje devam edecek. Bu onların varlık sebebi. Netanyahu'nun varlık sebebi kendi Mehdilerinin gelmesi ve o kutsal savaş sonucunda Siyonizm hedeflerine ulaştırmak. ABD de bunun için var.

"ERDOĞAN OLMASAYDI ÜLKE BÖLÜNECEKTİ"

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Eğer Erdoğan olmasaydı biz Arap Baharı'nı da yerdik. Çoktan Türkiye bölünmüştü. Erdoğan bağımsızlık mücadelesi veriyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN DEMİRTAŞ ZİYARETİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: "Selahattin Demirtaş çıkartılırsa terör olayları biter" diyor. Selahattin Demirtaş'ın PKK ile bağlantısı bu kadar güzel anlatılamazdı. Bu adam (Kılıçdaroğlu) Kandil'in adayıydı diyoruz kızıyorlar