ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Çağ açan zaferin 573. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akşam İstanbul bir başka güzel olacak

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Çağ açan zaferin 573. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akşam İstanbul bir başka güzel olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un fethinin 573. yıl dönümüne ilişkin, "Haliç Kongre merkezine konuşma yapmak üzere gidiyorum. Hep birlikte kutlayacağız. Şimdiden sizlerin gayretine teşekkür ediyorum. Nice bayramlara inşallah." dedi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Ayasofya'da kıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı'nın üçüncü gününü bitirdiklerini, İstanbul'un fethi hasebiyle Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek "İstanbul'un Fethi'nden Gönüllerin Fethine Bayramlaşma ve Fetih Kutlaması"na katılacağını söyledi.

Alanın tıklım tıklım dolu olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün 29 Mayıs Cuma. Tevafuk olarak Ayasofya'da kılma imkanımız oldu. Ayasofya'da da katılım gayet güzeldi, muhteşemdi. Hamdolsun Fatih'ten Ayasofya'ya bugün bir yürüyüş yapıldı ve İstanbullu burada cumayı kıldı. Bu da ayrı bir güzellik." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde olacaklarını dile getirerek, "Akşam İstanbul bir başka güzel olacak ve yıldızlar inşallah bir gösteri yapacak İstanbul'da. Hep birlikte bunu kutlayacağız." dedi.


Etiketler:
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cuma namazı ayasofya açıklama istanbulun fethi