Bitlis'te tefecilik şebekesi çökertildi: 7 tutuklama

Bitlis merkezli yürütülen soruşturmada, borç karşılığı yüksek kazanç sağladığı öne sürülen şüphelilere yönelik eş zamanlı baskınlarda 22 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 7'si tutuklandı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, Güroymak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında Bitlis Merkez ve Güroymak ilçesinde eş zamanlı baskınlar gerçekleştirildi. Toplam 24 şüpheliye yönelik 22 adrese düzenlenen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 11 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.
Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ve şarjör, 1 adet av tüfeği ve 4 adet dolu kartuş, 1 adet 7x65 mm fişek, 24 adet 9 mm tabanca fişeği ile çok sayıda çek, senet ve adi sözleşme ele geçirildi.
Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliğini tehdit eden suç ve suçlulara karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.
- Popüler Haberler -
Kayıp üniversite öğrencisi Gülistan Doku soruşturmasında 12 şüpheli gözaltına alındı
Malatya'da arazi kavgası cinayeti davasında 4 sanığa 18'er yıl hapis
6 yıldır kayıptı... Gülistan Doku soruşturmasında 13 gözaltı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Malavi Ulusal Meclisi Başkanı Suleman ile görüştü
"Bayğaralar" suç örgütüne operasyon: 287 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Fidan, Rus ve Suudi Arabistanlı mevkidaşları Lavrov ve Ferhan ile telefonda görüştü



