Beyoğlu, Fatih ve Beşiktaş'ta etkinlik düzenlemesi: Alternatif güzergahlar açıklandı

İstanbul'da düzenlenecek bazı etkinlikler nedeniyle Beyoğlu, Fatih ve Beşiktaş'ta trafiğe kapatılacak yollar ile alternatif güzergahlar duyuruldu.
Etkinlikler dolayısıyla saat 10.00'dan itibaren program bitene kadar Galata Köprüsü Beyoğlu istikameti, Atatürk Köprüsü Fatih istikameti, Kennedy Caddesi'nin Çatladıkapı-Sirkeci ışıklar arası ile Reşadiye, Ragıp Gümüşpala, Abdülezel Paşa, Ayvansaray, Kadir Has, Meclisi Mebusan, Kemeraltı, Dolmabahçe, Beşiktaş, Eski Yıldız, Çırağan ve Tersane caddeleri ile Barbaros Bulvarı Merkez Komutanlığı ışıklar arası, Refik Saydam Caddesi'nden Unkapanı istikameti, İnönü Caddesi ile Şehitler Tepesi arası trafiğe kapatılacak.
Vatan, Millet, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Palanga, Asariye, Portokal Yokuşu, Dereboyu, Asker Ocağı, İnönü ve Evliya Çelebi caddeleri ile Tarlabaşı Bulvarı alternatif güzergah olarak kullanılabilecek.
- Popüler Haberler -
ATM'ler üzerinden sahte dolar vurgununda 18 tutuklama
TSK ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM'de kabul edildi!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş: Neyi tüketeceğimizi belirlemeye çalışan bir mutlak algoritma düzeni var
Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki işbirliğine ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay bu milletin yüz akıdır, bu ülkenin övünç kaynağıdır
Bakan Fidan ve Petrova-Chamova Bulgaristan'da ortak basın toplantısı düzenledi



