Başsavcı Gürlek'in evinin önünde şüpheli hareketlilik... 2 kişi gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'in evinin önüne gelerek şüpheli hareketlerde bulunan 2 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, bugün 00.00 sıralarında Başsavcı Gürlek'in evinin önüne gelen motosikletli 2 şüpheli, görevli koruma polislerine "Savcı geldi mi? Savcı ne zaman gelir?" gibi farklı sorular yönelttikten sonra bölgeden uzaklaştı.
Şüphelilerin 15 dakika sonra adresin önünden tekrar geçmeleri üzerine polis memurları şüphelenerek zanlıları gözaltına aldı.
Şüphelilerden T.Ç'nin (22) 2 suç kaydı, M.E.K'nin (22) de 1 suç kaydı olduğu, şu ana kadar da herhangi bir terör örgütüyle bağlantıları bulunamadığı öğrenildi.
Zanlıların İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.
- Popüler Haberler -

"3 milyon Uygur" iddialarına DMM'den yalanlama: Öyle bir anlaşmamız yok

“Af” iddialarına Bakan Tunç'tan net cevap: Hiçbir düzenlememiz yok

TBMM'ye yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi

Roketler Aksaray semalarında... TEKNOFEST Roket Yarışması 1 Eylül'de başlıyor

Aktivist Yazar Ayçin Kantoğlu'ndan Gazze mesajı: Bu âlem sahipsiz değildir... Çocuklara uzanan ellerin hesabı sorulur

SAVTEK Dergi 1 yaşında!
