Başkan Erdoğan'dan müjde: Emekli maaşları ve ikramiyeler erken yatırılacak!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı'nda emeklilere yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bu yıl emekli maaşlarının ve bayram ikramiyelerinin Ramazan Bayramı öncesinde hesaplara yatırılacağını duyurdu. 14 Mart'tan itibaren ödemelerin başlayacağını belirten Erdoğan, milyonlarca emekliye erken ödeme yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda emeklilere yönelik önemli açıklamalar yaptı.
Erdoğan, emekli maaşlarının ve bayram ikramiyelerinin 14 Mart'tan itibaren ödeneceğini vurguladı. Bu adım, milyonlarca emekli için rahatlatıcı bir gelişme olarak öne çıkıyor.Erdoğan, emekli vatandaşların bayram öncesi ekonomik olarak rahatlatılması amacıyla maaş ödemelerini öne çektiklerini ifade etti. Bayram ikramiyelerinin de zamanında ve eksiksiz olarak hesaplara yatırılacağını vurgulayan Erdoğan, bu uygulamanın emekliler için büyük önem taşıdığını belirtti. Cumhurbaşkanı, AK Parti hükümetinin emeklilere verdiği desteğin devam edeceğini açıkladı.EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?
Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli bayram ikramiyeleri içinde tarih vererek, "Emeklilerimizin bayram ikramiyeleri bayram öncesinde hesaplara yatacak." dedi. Buna göre; Emekliye bayram ikramiyelerinin 12-18 Mart tarihleri arasında hesaplara yatırılması bekleniyor.
- Popüler Haberler -
Teknik hazırlıklar gözden geçirildi! Fon Koordinasyon Kurulu, 4. toplantısını gerçekleştirdi
TÜBİTAK, dünyanın en prestijli uzay kongresinde
MHP lideri Bahçeli, DEM Parti heyetiyle görüştü
AK Parti'nin fon teklifi Meclis'te! Güler: Olağan dışı durum adil yöntemle çözülecek
Şarkıcı Güllü'nün ölümünde karar açıklandı
Maltepe'deki enkazdan kahreden hikaye! Evini dönüşüme verdi, kiraladığı yer mezarı oldu



