Baltık'ta "Mavi vatan" mesajı: Bayraktar TB3'ten "sınır tanımaz" isabet!
Almanya'nın kuzeyindeki Baltık Denizi'nde düzenlenen “Steadfast Dart 2026” tatbikatında görev alan Bayraktar TB3, gerçekleştirdiği atışla hedefi tam isabetle vurdu. Öte yandan, Bayraktar TB3 SİHA'nın attığı füzedeki "Mavi vatan sınır tanımaz" yazısı dikkat çekti.

Tatbikat kapsamında TCG Anadolu gemisini ziyaret eden Gerhartz, burada yetkililerden faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ziyaret esnasında Bayraktar TB3'ün uçuşunu ve hedefe atışını da izleyen Gerhartz, hedefin tam isabetle vurulmasını alkışla karşıladı.

Gerhartz, burada yaptığı açıklamada, "NATO Komutanı olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Steadfast Dart 2026 tatbikatına bu kadar önemli ve dikkate değer bir katkı sağladıkları için çok minnettarım." dedi.
Atışın başarılı şekilde yapılmasının ardından Gerhartz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile Bayraktar TB3'ün yanına giderek ilgilileri tebrik etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Öte yandan, Bayraktar TB3 SİHA'nın attığı füzedeki "Mavi vatan sınır tanımaz" yazısı dikkat çekti.
- Popüler Haberler -
Emine Erdoğan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM'deki hitabına ilişkin paylaşım: Adaletin sesi
Fon soruşturmasında sıcak gelişme: 5 kişi hakkında tutuklama talebi
KKTC'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a BM teşekkürü: Tanınma çağrısı en büyük güvencemiz
FETÖ'cü Enver Altaylı hakkında yeni soruşturma: Savcıyı tehdit etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezai Karakoç şiiriyle tarihi mesaj: Zulme asla rıza göstermeyiz
New York'ta zirve üstüne zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündemi: Gazze, İran ve KKTC



