Bakan Işıkhan, Beşiktaş'ta gece kulübü yangınında vefat edenleri andı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2 Nisan 2024'te Beşiktaş'ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiyi andı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Beşiktaş'ta gece kulübünde yangında hayatını kaybeden 29 kişiyi andı.
Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:
"Bundan tam bir sene önce İstanbul Beşiktaş'ta gece kulübünde çıkan yangın nedeniyle hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimi rahmetle anıyorum. Yangın sonrası ihmali olanların cezalandırılması için hukuki sürecin en yakın takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hayatını kaybeden işçi kardeşlerimizin ailelerinin her zaman yanındayız."
- Popüler Haberler -
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Genel Başkanı Destici'yi kabul etti
81 ilde aile genelgesi: Gençleri hedef alan suç unsurları radarda
Türkiye'nin ilk Ay görevi kapsamında geliştirilen uzay aracının üretimi tamamlandı
Türk Telekom teknolojisi geleceğin teminatı: COP31'in Master Partner'ı Türk Telekom, Türkiye'nin iklim eylemine güç katıyor
Bilal Erdoğan'dan Diyarbakır'da kardeşlik mesajı: Beraber müreffeh yarınlara yürüyeceğiz
İletişim Başkanı Duran'dan "yeni nesil suç örgütleri"yle mücadeleye ilişkin açıklama



