Bakan Güler, Eurofighter Typhonn savaş uçağı tedarikini görüşmek üzere İngiltere'ye gidecek

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Savunma Bakanı John Healey'in resmi davetlisi olarak bugün İngiltere'yi ziyaret ederek, Eurofighter Typhonn savaş uçağı tedarikine ilişkin görüşmede bulunacak.
Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamaya göre Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bakan Healey'in resmi davetlisi olarak İngiltere'yi ziyaret edecek.
Ziyaret kapsamında her iki Bakan tarafından ikili ve bölgesel savunma ile güvenlik ve savunma sanayisinde işbirliği konuları değerlendirilecek.
Türkiye ve İngiltere arasında devam eden ve geçen yıl ekim ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İngiltere Başbakanı Keir Starmer arasında ilk imzaların atıldığı "Eurofighter Typhonn savaş uçağı tedariki" konusu da gündemde olacak.
Milli Savunma Bakanı Güler, Eurofighter Typhonn savaş uçağının üretim tesislerini de ziyaret edecek.
- Popüler Haberler -
CHP'li Emir'e açtığı davadan kazandığı tazminatı AFAD'a bağışladı
Yağışlı hava yurdu ne zaman terk edecek? Hava tahmin uzmanı açıkladı
Turkcell'den Yaşlılara Saygı Haftası'na özel ‘Dijital Bahar Büyük Yarış' etkinliği
Ağrı'da meydana gelen askeri araç kazasında 1 asker şehit oldu
Kabine Toplantısı yoğun gündemle başladı! En önemli başlık ABD-İsrail İran savaşı...
"Türkiye'de gübre krizi" yaşandığı iddiası yalanlandı



