Bakan Göktaş'tan TEKNOFEST 2025 paylaşımı: Yavrularımıza başarılar diliyorum

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Devlet himayesindeki evlatlarımız TEKNOFEST 2025 finalinde. 'Dikenli Vatoz Balığı' İnsansız Sualtı Aracı ve 'Tarla Bekçisi' projesiyle finalde yarışacak yavrularımıza gönülden başarılar diliyorum.' ifadesini kullandı.
Bakan Göktaş, Next Sosyal'deki hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:
"Devlet himayesindeki evlatlarımız TEKNOFEST 2025 finalinde. 'Dikenli Vatoz Balığı' İnsansız Sualtı Aracı ve 'Tarla Bekçisi' projesiyle finalde yarışacak yavrularımıza gönülden başarılar diliyorum. Azimleriyle, üretkenlikleriyle ve hayallerini gerçeğe dönüştürme kararlılıklarıyla bizlere gurur veriyorlar. Geleceğin bilim insanları, mühendisleri ve teknoloji liderleri olarak yolları daima açık olsun."
Devlet himayesindeki evlatlarımız #TEKNOFEST2025 finalinde!
— Mahinur Özdemir Göktaş (@MahinurOzdemir) August 15, 2025
"Dikenli Vatoz Balığı" İnsansız Sualtı Aracı ve "Tarla Bekçisi" Projesiyle finalde yarışacak yavrularımıza gönülden başarılar diliyorum.
Azimleriyle, üretkenlikleriyle ve hayallerini gerçeğe dönüştürme... pic.twitter.com/WjYqWvpZnh
- Popüler Haberler -

Ekonomide 5 yılda rekor büyüme: Türkiye 1,4 trilyon doları aşmaya hazırlanıyor

Türkiye ile tarih yazmak istiyorlar: Kıtalararası dengeleri değiştirecek iş birliği

Bakan Yumaklı: Yılbaşından itibaren yaklaşık 5 binden fazla yangına müdahale ettik

Çelik Kubbe'den yeni gelişmeler: Türkiye'nin tüm hava sahasını koruyacak

Kahraman babasının yolunu seçti: 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı teğmen oldu

MÜSİAD'da hazır giyim ve tekstil sektöründe acil eylem çözüm önerileri toplantısı gerçekleştirildi
