Bakan Göktaş'tan "Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası"na ilişkin paylaşım

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, görme engelli vatandaşların, hayatın her alanında daha bağımsız ve aktif rol alabilmeleri için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası" dolayısıyla NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, engellerin sevgiyle, anlayışla ve dayanışmayla aşıldığı bir dünyanın mümkün olduğunu belirtti.
Bakan Göktaş, şunları kaydetti:
"Bu bilinçle, görme engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında daha bağımsız ve aktif rol alabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası vesilesiyle toplumsal farkındalığın ve empatinin artmasını temenni ediyorum. Biz, her zaman onlara ışık olmaya devam edeceğiz."
- Popüler Haberler -
Toplu ulaşıma bayram düzenlemesi: İşte ücretsiz olacak raylı sistemler
CHP'de korsancılık! AK Partili İnan: Milletvekillerine tacizkar mesaj atıyor
Küresel kriz Türkiye'nin vitesini düşüremiyor! İHA'da "dünya liderliği" vurgusu
CHP'li belediyelerde skandalların ardı arkası kesilmiyor: Tutuklu başkan hakkında yeni karar
CHP'de rant derdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne savaş gündemlerinde ne de Türkiye'nin güvenliği
Başkan Erdoğan'dan "yeni basın" mesajı: Medya baronları eski Türkiye'de kaldı



