Bakan Göktaş, G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Bakanlar Toplantısı'nda katılımcı ülkelerin bakanlarıyla görüştü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Bakanlar Toplantısı'nın açılış oturumuna katıldı.
Göktaş, G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Bakanlar Toplantısı'na katılmak üzere Brezilya'nın başkenti Brazilya'ya geldi.

Toplantının yapıldığı Serpro'daki etkinlik salonuna geçen Bakan Göktaş, toplantı öncesi bazı katılımcı ülkelerin bakanları ve yetkilileriyle sohbet etti.
G20 ÜLKERİNİN BAKANLARI VE ÇOK SAYIDA TEMSİLCİ KATILIYORToplantının açılış oturumu Brezilya Kadın Bakanı Cida Gonçalves'in konuşmasıyla başladı.
İklim değişikliğinin kadınlar üzerindeki etkisi, kadınların güçlendirilmesi ve kadına yönelik şiddet gibi konuların düzenlenecek oturumlarla ele alınacağı toplantıya, G20 ülkelerinin bakanları ve uluslararası kuruluş temsilcileri katılıyor.

Toplantıya Türkiye'yi temsilen katılan Bakan Göktaş da genel oturumda katılımcılara hitap edecek.
- Popüler Haberler -
Emine Erdoğan, Malezya Başbakanı'nın eşi Wan Azizah İsmail ile bir araya geldi
Türkiye ile Malezya arasında anlaşmalar imzalandı
Kırşehir'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon: 3 tutuklama
Malezya Başbakanı İbrahim'den Başkan Erdoğan'a teşekkür: İslam dünyasına liderlik yapıyorsunuz
Türkiye-Malezya hattında yeni dönem: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni hedef 10 milyar dolar
Türkiye-Malezya hattında yeni sayfa: Stratejik konsey ilk kez toplandı



