Bakan Göktaş depremzede genç için kız istedi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şanlıurfa'da deprem sonrası kalıcı konutlarına yerleşen Demir ailesini ziyaret ederek iftar sofrasına konuk oldu. Göktaş, ziyarette ailenin oğlu Musab'ın kız arkadaşının babasını arayarak kız isteme ziyareti için söz aldı.
Bakan Göktaş, Şanlıurfa'ya gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti Teşkilat Başkanlığının 'Yeni Evim, İlk İftarım' programı kapsamında 6 Şubat depremlerinin ardından kalıcı konutlarına yerleşen Demir ailesinin evini ziyaret etti.

Bakan Göktaş, baba Mehmet, anne Muazzez ve oğulları Musab Demir ile birlikte iftar yaptı.

Ailenin talep ve önerilerini de dinleyen Göktaş, devletin tüm imkanlarıyla deprem bölgesindeki vatandaşların yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.

GÖKTAŞ'TAN YUVA KURMAK İSTEYEN GENCE DESTEK
Ziyarette Göktaş, ailenin genç oğlu Musab'ın evlilik hazırlıkları konuşulurken gençlerin bu yoldaki ilk adımına destek oldu.
Bakan Göktaş, Musab'ın Isparta'da yaşayan kız arkadaşının ailesini telefonla aradı. Gençlerin mutluluğu için aracı olan Göktaş, aileyle görüşerek kız isteme ziyareti için söz aldı.

Göktaş görüşmede yuva kurmanın önemine değinerek, "Türkiye genelinde gençleri evlendirmek için çok çalışıyorum. Aile ve Gençlik Fonu'nu kurduk. Gençlerimizin de yaşı gelmiş bir gelsinler çayınızı içsinler" diye konuştu.
- Popüler Haberler -
Türkiye'yi yine Avrupa'ya şikayet etti! AK Parti'den Özel'e tepki: Siyasi iflas tablosu
Bağ evinde çıkan yangında bir kişi öldü
Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme! Tutuklu sayısı 10'a yükseldi
Görüntülü konuşmada kan donduran itiraf: Tartıştık, kafasına sıktım
Afyonkarahisar'da feci kaza! 1 kişi hayatını kaybetti
Bakan Fidan, Katarlı mevkidaşı Al Sani ile görüştü



