ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Bakan Fidan, BAE Devlet Başkan Yardımcısı Al Nahyan ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gerçekleştirdiği resmî ziyarette BAE Devlet Başkanı Yardımcısı Şeyh Mansur bin Zayed el-Nahyan ile görüştü. Görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Bakan Fidan, BAE Devlet Başkan Yardımcısı Al Nahyan ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Fidan, başkent Abu Dabi'deki temasları kapsamında BAE Devlet Başkanı Yardımcısı Şeyh Mansur bin Zayedel-Nahyan ile bir araya geldi.

İKİLİ İLİŞKİLER MASAYA YATIRILDI

Görüşmede Türkiye ile BAE arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik adımlar değerlendirildi. Taraflar ayrıca küresel ve bölgesel gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretin, iki ülke arasındaki iş birliğini pekiştirmesi bekleniyor.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
bakan fidan abu dabi dışişleri bakanlığı