Antalya semalarında HÜRJET'ten test uçuşları

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından yürütülen HÜRJET projesi kapsamında Antalya'da test uçuşlarının gerçekleştirileceği bildirildi.
Valilikten yapılan açıklamada, 23 Şubat-16 Mart tarihlerinde Antalya Hava Meydan Komutanlığından kalkışlı olarak Antalya Körfezi'nden Gazipaşa'ya kadar uzanan deniz sahası üzerinde test uçuşları yapılacağı kaydedildi.
Söz konusu uçuşlar sırasında hava araçlarının zaman zaman ses üstü hızlara ulaşabileceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Buna bağlı olarak patlama benzeri yüksek şiddetli seslerin duyulabileceği değerlendirilmektedir. Belirtilen tarihler arasında muhtemel meydana gelebilecek şiddetli seslerin bilgimiz dahilinde gerçekleşecek olan uçuşlardan kaynaklanacağından vatandaşlarımızın endişelenmesine mahal yoktur."
- Popüler Haberler -
TBMM Başkanı Kurtulmuş, MHP Lideri Bahçeli'yi ziyaret etti
Ormanlık alana atık dökülmüştü! Yenişehir Belediyesi'ne 4 milyon 692 bin lira ceza kesildi
Canlı yayında çarpıcı Terörsüz Türkiye" yorumu: O uyanış çoktan beri başladı
Aziz İhsan Aktaş davasının 17'nci duruşması başladı
FETÖ'nün sözde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sorumlusu İstanbul'da yakalandı
75 ilde dev narkotik operasyonu: 958 kilo uyuşturucu, 1 milyondan fazla hap ele geçirildi



