ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ankara'da Türkiye-Suriye güvenlik zirvesi yapıldı

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Ankara'da Türkiye-Suriye güvenlik zirvesi yapıldı

Türkiye ile Suriye arasında diplomasi trafiği hız kazandı. Dışişleri Bakanı Fidan, Milli Savunma Bakanı Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Kalın, Ankara'da Suriyeli mevkidaşlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Türkiye ile Suriye arasında güvenlik alanındaki işbirliği ve güncel gelişmeler ele alındı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Suriye'nin toprak bütünlüğü ve istikrarının korunması için Şam ile diplomatik temaslar sürüyor.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Suriyeli mevkidaşlarıyla bir araya geldi.

Diplomatik kaynaklara göre Fidan, Güler ve Kalın, Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani, Suriye Savunma Bakanı Murhef Ebu Kasra ve Suriye İstihbarat Başkanı Hüseyin Salameh ile Ankara'da görüştü.

Toplantıda Türkiye ile Suriye arasında güvenlik alanındaki işbirliği ve güncel gelişmeler ele alındı.


Etiketler:
hakan fidan yaşar güler ibrahim kalın suriye türkiye