ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

‘Amaç AK Parti ve MHP arasında fitne ateşini parlatmak'

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
‘Amaç AK Parti ve MHP arasında fitne ateşini parlatmak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özel ile sonrası Sinan Ateş',n eşi Ayşe Ateş'i kabul etmesinin yankıları sürerken Saraçhane medyası ise ‘Cumhur İttifakı'nda işler yolunda gitmiyor' algısı oluşturuyor. Bu algının amacını ve satır aralarını 24 TV'de Yağmur Yıldız'ın sunumuyla yayınlanan ‘Temsil Heyeti'nde masaya yatırıldı. Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Fadime Özkan, “Bunun amacı da AK Parti ve MHP arasında bir fitne ateşini parlatmak olduğunu çok somut görebiliyoruz.” dedi.

Siyasette yumuşama süreci sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın art arda yaptığı görüşmeler sonrası planlı bir şekilde devreye giren 'AK Parti ve MHP arasında kriz var' algısının şifreleri 'Temsil Heyeti'nde gündeme geldi.

"AMAÇ FİTNE ATEŞİ"

CHP medyasını takip ettiğini dile getiren Özkan, "Sinan Ateş cinayeti ile ilgili ısrarla 'Ülkü Ocakları mensubu kişiler' söylettirilmeye çalışılıyor. O cinayetle, bu takiplerle, bu rahatsızlıklarla MHP'yi ve Ülkü Ocakları'nı aynı fotoğrafa yerleştirmeye çalışılan bir çaba var. Bunun amacı da AK Parti ve MHP arasında bir fitne ateşini parlatmak olduğunu çok somut görebiliyoruz." ifadelerini kullandı.