AKŞAM'ın haberi Meclis gündeminde! CHP'den ''Ölüm Villaları'' sorusuna pes dedirten cevap

AKŞAM Gazetesi'nin gündeme getirdiği Büyükçekmece'deki 'Ölüm Villaları' belediye meclisine taşındı. AK Parti Meclis Üyesi Dinçer Gürbüz, 'Ölüm Villaları'nın inşaatının devam etmesi normal midir?' diye sordu. CHP'li üye ise, “Bildiğim kadarıyla çalışma devam etmiyor. Mahkeme kararı var, tapuda tescil yapamazlar.” cevabıyla pes dedirtti.
CHP'li İstanbul Büyükçekmece Belediyesi'nin rüşvet soruşturmasına konu olan temelsiz ve fore kazıksız 'Ölüm Villaları'nın isim değişikliğiyle yeniden satışa sunulduğu haberi belediye meclisinde gündem oldu.
AK Parti Meclis Üyesi Dinçer Gürbüz, "AKŞAM gazetesinde yayınlanan 'Ölüm Villaları'nın inşaatının devam etmesi normal midir" diye sordu.

CHP Meclis üyesi Tarık Erdoğan ise "Benim bildiğim de oranın adı 'Ölüm Villaları', benim bildiğim çalışma devam etmiyor. Satış yapmak isteseler de bir mahkeme kararı var, tapuda tescilini yapamazlar. Emlak açısından reklamını yapılıyorsa duymadım. Ben Sözcü ile Halk TV'ye bakıyorum onun için olabilir" yanıtını verdi.
AKŞAM, '4 Mevsim İstanbul' isimli villaların 'Rose Marine Village' ismiyle yeniden satışa çıktığını haberleştirmişti.
- Popüler Haberler -
"Geçmişinizle yüzleşin"... Bakan Tekin, CHP'yi kendi metinleriyle vurdu
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 3 bin personel alacak... Şartlar belli oldu
Aksaray'da dağda mahsur kalan gençler helikopterle kurtarıldı
Bakan Göktaş'tan doğum izni müjdesi... Hem kamu hem özel sektörde geçerli olacak
Kayseri'de yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı... 7 kişi yaralandı
AK Parti'den Avustralya'daki saldırıya tepki... "Terörün her türlüsüne karşıyız"



