AK Parti'den soykırımcı İsrail'e tepki: Batı Şeria topraklarını ilhak, soykırım siyasetinin yeni bir adımı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İsrail Meclisi'nin işgal altındaki Batı Şeria topraklarını ilhak etmeye dönük kararı, soykırım siyasetinin yeni bir adımıdır. Bu tamamen hukuksuz bir saldırganlıktır." ifadelerini kullandı.
Çelik, NSosyal'deki hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:
"İsrail Meclisi'nin işgal altındaki Batı Şeria topraklarını ilhak etmeye dönük kararı, soykırım siyasetinin yeni bir adımıdır. Bu tamamen hukuksuz bir saldırganlıktır. Bu saldırganlık, soykırımcı barbarlığın ateşkes sürecine dönük bir sabotajıdır. Batı Şeria Filistinlilerin öz vatan toprağıdır. İsrail'in bu barbar kararını tümüyle reddediyoruz. 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan, coğrafi bütünlüğe sahip, bağımsız ve egemen bir Filistin Devleti'nin kurulması asla engellenemeyecektir."
- Popüler Haberler -

Rottweiler dehşeti! Ağızlıksız köpeğin saldırısı kask kamerasında

Katar ile imzalar atıldı: Savunma sanayisi alanında yeni iş birliği

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Batı Şeria'yı ilhak kararına tepki: Ateşkes sürecine dönük bir sabotaj

AK Parti Genel Başkanvekili Ala'dan soykırımcı İsrail'e tepki: Batı Şeria'yı ilhak kararı uluslararası hukukun açık ihlali

İçişleri Bakanı Yerlikaya paylaştı: Makas atanı 112'ye bildirin, biz gereğini yaparız

Dışişleri Bakanlığı: Batı Şeria'yı ilhak kararı yok hükmündedir
