AK Parti'den gündem olan cevap! İşte Özgür Özel'in ''gururu'' CHP'li belediyeler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Gurur duyuyorum' dediği CHP'li belediyeler çöp ve susuzlukla boğuşuyor. İzmir'de çöp dağları oluşurken, başkent susuzluğa mahkum oldu. İstanbul ise yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla çalkalanıyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 'Sadece izliyoruz' notuyla Özel'e cevap niteliğinde bir video paylaştı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu Belediyesi'nin 100'üncü Yıl Cumhuriyet Parkı tanıtımı ile Mezarlık İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası ve Taziye Evi açılışında yaptığı konuşmada, "Bütün belediye başkanlarımızın hizmetleriyle gurur duyuyoruz" dedi.
Özel'in bu sözleri, İzmir, Ankara, Edirne, Bursa, Adana ve Bilecik'te yaşanan belediyecilik krizleri nedeniyle büyük tepki çekti.
İZMİR YILLARDIR ÇÖKÜŞTE
Türkiye'nin üçüncü büyük şehri İzmir, yıllardır süren altyapı eksikliği, çöp birikintileri, kötü koku ve düzenli su kesintileri ile gündemde.

CHP YÖNETİMİNDEKİ İLLERDE HAYAT FELÇ
Ankara'da ise 29 Eylül'den bu yana süren su kesintileri, özellikle Mamak ilçesinde hayatı felç etti; Kesikköprü hattındaki arızalar nedeniyle halk saatlerce tanker kuyruğunda su bekliyor.

Edirne'de yurt öğrencileri, günlerdir devam eden su kesintisi nedeniyle "Su istiyoruz" sloganıyla eylem yaparak Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın'ı istifaya çağırdı.
Bursa'da Çınarcık Barajı'ndaki arıtma tesisi tamamlanmadığı için şehir susuz kaldı.
BOZUK YOLLARA HALIAdana'da vatandaşlar bozuk yolları halı ile kapatırken, Bilecik'te Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı rögar kokusunu kesmek için kapakların altına naylon serdi.
AK PARTİ'DEN GÜNDEM OLAN CEVAPBu gelişmelerin ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından "Sadece izliyoruz" notuyla CHP yönetiminde içler acısı hale gelen şehirlerin görüntülerini paylaştı.
Sadece izliyoruz pic.twitter.com/3HRFv0bE92
— Bilal Saygılı (@Bilalsaygili) October 8, 2025
- Popüler Haberler -
Motosiklet sürücüsü trafik polisine çarptı: Kaza anı kamerada
33 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi! 3 kişiye 278 bin lira para cezası
İzmir açıklarında yardım talebinde bulunan 34 göçmen kurtarıldı
Yeni evlerine kavuşan depremzede aile: Hayallerimizin ötesinde
Türkiye'den Sudan'a yardım eli! Sivillere gıda desteği sağladı
İş insanından 1 milyon lira rüşvet istedi! CHP eski ilçe başkanı gözaltına alındı



