Adana'da kuyumcudan 3 kilo altını çalan hırsız: Şeytana uydum, pişmanım

Adana'da bir kişinin çalıştığı kuyumcudan farklı tarihlerde 3 kilo altın çalması saniye saniye görüntülenirken, şahıs yakalanıp tutuklandı. Hırsızın ifadesinde, 'Bir an şeytana uydum, pişmanım' dediği öğrenildi.
Olay, Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi Stadyum Caddesi'nde bulunan kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre, iş yeri sahibi G.Ö. 3 kilo altın bileziğinin çalındığını fark etti. Bunun üzerine G.Ö., Yarbaşı Polis Merkezine müracaatta bulundu. Müracaattan sonra Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Güvenlik kameralarını inceleyen polis, Anıl Y.'nin müşterilere gösterdiği altın bilezikleri daha sonra rafa koyar gibi yaptıktan sonra cebine koyduğunu belirledi. Farklı tarihlerde defalarca aynı numara ile Anıl Y. toplam 3 kilo ağırlığında altın bilezik çaldı.

Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğine bağlı polisler şüpheliyi evinde yakaladı. Yakalanan şüphelinin ifadesinde, "Altınları bozdurup harcadım. Bir an şeytana uyup çaldım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Anıl Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
- Popüler Haberler -

İsmet Büyükataman'dan terörsüz Türkiye hedefinde kararlılık vurgusu

AK Parti İl Başkanı Özdemir: İstanbulluları tekrar hizmet ile buluşturacağız

DMM'den yalanlama: İBB soruşturması kapsamında gözaltına alınan Çalışkan'ın 'Mehmet Uçum' iddiaları asılsızdır

İBB'ye yönelik yolsuzluk ve terör soruşturması: İmamoğlu'na tutuklama talebi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filiz Akın için taziye mesajı

Ekrem İmamoğlu'na yönelik soruşturmada 91 şüphelinin ifade sürecine başlandı
