ABD Savunma Bakanı Hegseth: İran savaşı kaybediyor

ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, Orta Doğu'daki savaşın seyrine ilişkin yaptığı açıklamada, İran'ın kaybettiğini belirtti ve saldırıların, düşman tamamen yenilene kadar devam edeceğini vurguladı.
ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, Orta Doğu'daki savaşla ilgili yaptığı son açıklamada, İran'ın kaybettiğini ve karşı taraf tamamen yenilene kadar saldırıların süreceğini söyledi. Hegseth'in sözleri, ABD'nin bölgedeki askeri tutumunda kararlılığını koruduğunu gösterdi.
HEGSETH: İRAN SAVAŞI KAYBEDİYOR
ABD Savunma Bakanı'ndan Orta Doğu'daki savaşın gidişatına yönelik yeni açıklamalar var. Bakan Pete Hegseth, İran'ın kaybettiğini ve düşman yenilinceye kadar saldırıların süreceğini söyledi.
ABD'nin bu tutumu, Orta Doğu'da dengelerin yeniden şekillenmesine yol açabilir. Hegseth'in sözleri, önümüzdeki dönemde bölgedeki askeri hareketliliğin artabileceğine dair güçlü bir sinyal olarak değerlendiriliyor.
- Popüler Haberler -
#CANLI | İlk çeyrekte 9 milyon 219 bin ziyaretçi geldi... Ersoy: Yüzde 4,2 artış var
1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz olacak
Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek gözaltına alındı
İletişim Başkanı Duran'dan Sumud Filosu'na saldırıya tepki!
İsrail'in Sumud saldırısına lanet okundu! Çelik: ''İnsanlık ittifakı''nı hedef alan bir barbarlıktır
Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ''festival'' soruşturması: 34 kişi için gözaltı kararı



