ABD ordusu, Hürmüz Boğazı'nda İran'a saldırdı

İran basını, ülkenin güneyindeki Hürmüzgan Eyaleti'ne bağlı Sirik kentinde patlama seslerinin duyulmasının ardından kentteki iskelenin saldırıya uğradığını bildirdi.
İran devlet televizyonunun askeri kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Sirik kentindeki Taheruyi İskelesi, düşman saldırısına uğradı.
Kaynak ayrıca, İran Silahlı Kuvvetleri'nin gün içerisinde Hürmüz Boğazı'ndan "izinsiz" geçmeye çalışan bazı gemilere uyarı atışları yaptığını ve bu atışların Sirik kentinden yapıldığını belirtti.
ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) tarafından yapılan açıklamada ise dün Hürmüz Boğazı'nda bir kargo gemisine yapılan saldırıya karşılık olarak İran kıyısındaki hedeflerin vurulduğu ifade edildi.
- Popüler Haberler -
Çocukların güvenliği her şeyden önce! Kurallara uymayanların kapısına kilit vurulacak
Savcı kulak misafiri oldu, dolandırıcılar suçüstü yakalandı: "Kalem müdürüyüm" diyen sahtekar suç makinesi çıktı
Kahramanmaraş'ta 250 milyon liralık "kripto" vurgunu: Sahte çağrı merkeziyle vatandaşı soydular
Ankara'da NATO zirvesi düzenlemesi: O metro duraklarında iniş-biniş yasak
Bursa'da "Daltonlar" çetesine darbe! Ev kurşunlayan magandalar kıskıvrak yakalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gururlandıran gün! Torununa diplomasını kendi elleriyle verdi



