60.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda beşinci gün... Marmaris-Aydın etabı elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal edildi

60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun beşinci etabı olan Marmaris-Aydın etabı, olumsuz hava şartları sebebiyle başladıktan kısa bir süre sonra iptal edildi.
60.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 151 kilometrelik Marmaris-Aydın etabı elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

YARIŞ ANİDEN DURDURULDU
Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Asbaşkan Metin Cengiz, Yusuf Alperen Ayar, Genel Sekreter Mehmet Sedat Fırat ve Muğla Gençlik Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş'ın birlikte hazır bulunduğu etabın startı 10.40'ta verildi ve 144 bisikletçi nötralize startın ardından yağan yağmur altında yola çıkar çıkmaz komiserler heyeti tarafından yarış durduruldu.

AŞIRI YAĞMUR VE PARKUR TEHLİKESİ
UCI (Dünya Bisiklet Birliği)'nin Tur'da görevlendirilen yarış direktörü Vladimiros Petsas (Yunan) ve komiserler heyeti,takım menajerleri, Organizasyon Komitesi, ve sporcular dün yaşanan kazayı da gerekçe göstererek iptal kararının alındığını duyurdu. Kafileler böylece konaklayacakları otele sevk edildiler.

İŞTE RESMİ AÇIKLAMA
Yağmurlu hava nedeniyle, takım ve sporcu temsilcileriyle hakem Komitesi toplantı yaparak Nötral start saat 10:40'ta verilmesi kararlaştırıldı.
Yağmurun şiddetini artırması ve hava koşulları şartlarından dolayı sporcuların güvenliği için etabın iptal edilmesine karar verildi.
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarın 2 Mayıs 6.etap olan Selçuk-Selçuk etabıyla devam edecektir.
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Organizasyon Komitesi

KUŞADASI-SELÇUK (MERYEMANA) ETABI YARIN KOŞULACAK
60.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun altıncı günde yarın 156 kilometrelik Kuşadası-Selçuk (Meryemana) etabı koşulacak.

- Popüler Haberler -

İletişim Başkanı Duran'dan Sakarya Zaferi mesajı: 22 gün, 22 gece süren bir destan

Türkiye'nin teknoloji üsleri büyüyor: 3 yeni bölge daha kuruldu

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit Jandarma Uzman Çavuş'a taziye mesajı

İddianame kabul edildi: Ekrem İmamoğlu'na bir suçtan daha hapis cezası

Üsküdar'dan Gazze'ye Gönül Köprüsü! Valide-i Cedid Camisi'nin avlusunda Hayır Çarşısı kuruldu

Can Holding'e yönelik soruşturmada Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ifade veriyor
