5 ilde uyuşturucu bulunduranlara operasyon: 341 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı, uyuşturucu madde bulunduranlara yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonlarda 341 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.
İçişleri Bakanlığının açıklamasında, Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve cumhuriyet başsavcılıkları koordinesinde uyuşturucu madde bulunduranlara yönelik Antalya, Aydın, Diyarbakır, Isparta ve Kayseri'de operasyonların yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, 146 asayiş timi, 8 komando timi, 634 jandarma personeli ve 13 özel eğitimli narkotik arama köpeğinin katıldığı operasyonlarda 341 şüphelinin yakalandığı, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda ruhsatsız tabanca, uyuşturucu kullanma aparatı ve hassas terazinin ele geçirildiği kaydedildi.
- Popüler Haberler -
Kırıkkale'de mühimmat deposunda patlama! 2 kişi yaşamını yitirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süryani Ortodoks Kilisesi Patriği'ni kabul etti
Bahçelievler, Bağcılar, Güngören ve Esenler'de yaşayanlar dikkat! İstanbul'da bazı mahallelerde 10 saatlik su kesintisi yaşanacak
İstanbul Sultangazi'de yeniden alevler yükseldi: Plastik eşya deposu orman yangınına dönüştü
Bakan Fidan, MGK Genel Sekreterliğinde hitapta bulundu
Karaal soruşturmasında yeni gelişme! 5 kişi daha gözaltına alındı



