15 Temmuz Derneği'nden Bahçeli ile anlamlı buluşma: Allah devletimizi korusun
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği genel başkan ve ikinci başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Dernek Genel Başkanı Gündüz, 'Derneğimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin yanında, büyük Türk milletine sadakatle hizmet etmeyi sürdürecektir. Allah devletimizi ve Devlet Bahçeli'yi korusun' dedi.

Görüşmenin çok verimli geçtiğini dile getiren 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, ziyareti derneklerinin ikinci başkanı Terör ve Güvenlik Uzmanı Dr. İmbat Muğlu ile birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi.
Gündüz, ziyarette devlet aklının ve millet sevdasının güçlü sesi olan Bahçeli'nin engin tecrübeleri ve kıymetli tavsiyelerinin kendilerine rehber olduğunu dile getirerek, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine ve şehitlerimizin kutlu hatırasına sahip çıkma yolunda, Devlet Bahçeli'nin bilge liderliğinden aldığımız ilhamla kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.
Derneğimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin yanında, büyük Türk milletine sadakatle hizmet etmeyi sürdürecektir. Allah devletimizi ve Devlet Bahçeli'yi korusun" dedi.
- Popüler Haberler -
BM İnsan Hakları Konseyi'nin 15 üyesi belli oldu
Ameliyatta fark edildi: Papa XIV Leo akciğer kanserine yakalandı
İletişim Başkanı Duran'dan dijital çağ ve dezenformasyon mesajı: Aslolan teknoloji değil, insandır
DMM'den "TSK'nın Suriye'deki köylere dönüşü engellediği" iddialarına yalanlama
Ateş Serbest-2026'da gövde gösterisi... Bakan Güler: Askeri gücün nihai amacı barıştır
Büyükelçi Öztürk açıkladı: Karadeniz'de kısmi ateşkes için Rusya ve Ukrayna ile çalışıyoruz



