Yüzyılın Konut Sosyal Projesi'nde kura heyecanı sürüyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ koordinesinde yürütülen "Yüzyılın Sosyal Konut Projesi" kapsamında Edirne, Denizli ve Osmaniye'de inşa edilecek konutların hak sahipleri bugün çekilen kura ile belirlenecek.
Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak nitelendirilen 500 bin konutluk projede kura çekimi takvimi planlandığı şekilde devam ediyor.

Edirne, Denizli ve Osmaniye'de yapılacak konutlar için de hak sahipleri bugün kura işlemleriyle belirlenecek. Toplamda 11 bin 890 ailenin yeni yuvasına kavuşacağı kura süreci, TOKİ'nin resmi YouTube kanalından ve sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanıyor.
Sonuçlar e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek
Kura çekiminin tamamlanmasının ardından kesinleşen isim listeleri, noter onayından geçerek akşam saatlerinde e-Devlet Kapısı üzerinden erişime açılacak. Hak sahipleri, kura sonucuna göre bir sonraki aşamada sözleşme imzalama ve ödeme süreçleri hakkında bilgilendirilecek.
6 ilde 19 bin 543 konutun daha hak sahipleri belirlenecek

Bu hafta, Uşak'ta 2 bin 558, Isparta'da 2 bin 889, Burdur'da 2 bin 206, Edirne'de 2 bin 530, Denizli'de 6 bin 370 ve Osmaniye'de 2 bin 990 konutun daha hak sahipleri belli olacak.
Bu doğrultuda, 6 ilde 19 bin 543 konutun daha hak sahiplerinin belirlenmesiyle, 75 ilde 331 bin 833 konut için kura çekimi tamamlanacak.
- Popüler Haberler -
Başkentray 8 yılda 140 milyondan fazla yolcuya hizmet verdi
12 Nisan Pazar altın fiyatları... Uzmanlar uyardı: Hareketlilik sürecek!
Antalya Havalimanı yılın ilk çeyreğinde 3 milyondan fazla yolcuya hizmet verdi
Gelir vergisinde 5,5 milyon beyannameyle rekor kırıldı
Emtia piyasaları Hürmüz Boğazı'na dair beklentilerle yön aradı
İzmir Dikili'de icradan satılık dubleks daire!



