ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Yeni Togg'ların önü açılıyor

AKŞAM GAZETESİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Yeni Togg'ların önü açılıyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Eximbank tarafından düzenlenen Alıcı Kredileri Programı Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ihracatın finansmanında önemli bir dönüm noktasına gelindiğini söyledi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Eximbank'ın yeni finansman araçlarıyla ihracatçının küresel pazarlarda daha güçlü hale geleceğini vurgulayan Bolat, otomotiv sektörü için hayata geçirilecek Girişim Sermayesi Yatırım Fonunun, Togg benzeri stratejik projelere zemin hazırlayacağını ifade etti.

Bolat, otomotiv sektörü için kurulacak Girişim Sermayesi Yatırım Fonu aracılığıyla teknoloji odaklı girişimlerin destekleneceğini belirterek, "Bu fon sayesinde yeni, büyük ve stratejik projelerin, Togg gibi yeni gurur kaynaklarımızın ortaya çıkmasına destek vermiş olacağız" dedi.


Etiketler:
Ticaret Bakanı İhracat Finansmanı Alıcı Kredileri