Türkiye için dev ihale tamam! Bakan Uraloğlu: Ekonomimize güç katacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5G ihalesinin KDV dahil 3 milyar 534 milyon dolara ulaştığını belirterek sürece katkı sunan operatörlere teşekkür etti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5G ihalesi kapsamında asgari değer olarak belirlenen 2 milyar 125 milyon dolar hedefinin, KDV ile 3 milyar 534 milyon dolara ulaştığını bildirerek, "Ekonomimize büyük katkı sunacak 5G ihalemize katılan Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'a teşekkürlerimi iletiyorum." ifadesini kullandı.
Uraloğlu, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, 5G ihalesini değerlendirdi.
Türkiye'yi iletişimde daha da ileriye taşıyacak 5G ihalesinin bugün gerçekleştiğini aktaran Uraloğlu, şunları kaydetti:
"5G ihalesi kapsamında asgari değer olarak belirlediğimiz 2 milyar 125 milyon dolar hedefimiz, KDV ile 3 milyar 534 milyon dolara ulaştı. Ekonomimize büyük katkı sunacak 5G ihalemize katılan Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'a teşekkürlerimi iletiyorum."
- Popüler Haberler -

Fed faiz kararı açıklandı mı? Ekim ayı fed faiz kararı ne zaman açıklanacak?

KKM'den çıkış hızlandı

AB'nin dış ticaret açığı 5,8 milyar avro oldu

Aynı düşüncede birleştiler: 3 trilyon dolarlık açığı Türkiye ile kapatabiliriz

Küresel işten çıkarma dalgasına dünya devi de katıldı: Binlerce kişi işsiz kalacak

Genç Enerji-Akkuyu Nükleer Programı başladı! Geleceğin uzmanları santrali ziyaret etti
