Trump'tan petrol fiyatları açıklaması: Yükseldiğinde ABD çok para kazandı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin dünyanın en büyük petrol üreticisi olduğunu ve petrol fiyatları yükseldiğinde çok para kazandıklarını ifade etti.
ABD Başkanı Donald Trump, Truth Social sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, petrol fiyatları ve İran'a ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
ABD'nin açık ara farkla dünyanın en büyük petrol üreticisi olduğunu vurgulayan Trump, dolayısıyla petrol fiyatları yükseldiğinde çok para kazandıklarını belirtti.
Trump, "Ancak Başkan olarak benim için çok daha büyük ilgi ve öneme sahip olan şey, kötü bir imparatorluk olan İran'ın nükleer silahlara sahip olmasını ve Orta Doğu'yu, hatta dünyayı yerle bir etmesini durdurmaktır. Bunun olmasına asla izin vermeyeceğim." ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
Küresel kriz Türkiye'yi durduramadı! Bakan Bolat: 22 çeyrektir, yaklaşık 5,5 yıldır büyümeye devam ediyor
Mersin, Türkiye'nin turunçgil ihracatında lider: 325 milyon dolarlık dış satım!
Bakan Uraloğlu: Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu'nu tamamladığımızda seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğiz
Sanayide "sıfır hata" devri başlıyor
Bakan Şimşek: Yıllıklandırılmış ihracat 275,8 milyar dolar ile tarihimizin en yüksek seviyesine ulaştı
2 Mayıs 2026 Cumartesi gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL'den satılıyor?Altın ve gümüş fiyatları, son dakika, alış satış canlı takip



