SSK, BAĞ-KUR emekli maaş farkı sorgulama ekranı: Emekli maaşı zam farkları ne zaman, hangi gün yatacak?

Milyonlarca emekli, zam farklarının ne zaman yatacağı konusunda merakla bekleyişlerini sürdürüyor. Emekli vatandaşlar, internette çeşitli araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, emekli maaşı zam farkları ne zaman, hangi gün yatacak?
SSK ve BAĞ-KUR emeklileri maaş farklarının ne zaman yatacağı konusunda merakla bekliyorlardı. En düşük emekli maaşı 12.500 TL'den 14.469 TL'ye yükselirken, emekli maaş farkının ne zaman yatacağı emeklilerin en çok merak ettiği konuların başında geliyordu.

EMEKLİ MAAŞI ZAM FARKLARI NE ZAMAN, HANGİ GÜN YATACAK?
12.500 TL'den 14.469 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı, Resmi Gazete'de yayımlandı. En düşük emekli maaşı alan emekliler için 1.969 TL tutarında bir maaş farkı oluştu. Emekliler maaşlarını 17-28 Şubat tarihleri arasında alacak. Ocak ayına ait 1.969 TL'lik maaş farkı, Şubat maaşıyla birlikte ödenecek.

4A SSK EMEKLİ MAAŞ ÖDEME TARİHLERİ
- Tahsis numarası son rakamı 9 olanlar ayın 17'sinde,
- Tahsis numarası son rakamı 7 olanlar ayın 18'inde,
- Tahsis numarası son rakamı 5 olanlar ayın 19'unda,
- Tahsis numarası son rakamı 3 olanlar ayın 20'sinde,
- Tahsis numarası son rakamı 1 olanlar ayın 21'inde,
- Tahsis numarası son rakamı 8 olanlar ayın 22'sinde,
- Tahsis numarası son rakamı 6 olanlar ayın 23'ünde,
- Tahsis numarası son rakamı 4 olanlar ayın 24'ünde,
- Tahsis numarası son rakamı 2 olanlar ayın 25'inde,
- Tahsis numarası son rakamı 0 olanlar ayın 26'sında yapılacak.
SSK, BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞ FARKI SORGULAMA EKRANI:
Detayları incelemek için; https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-4a-emekli-aylik-bilgisi-hesaplama
- Popüler Haberler -

Türkiye dünyada ikinci sırada! 5 milyar dolarlık hedef için 2026 yılı işaret edildi

Bakan Şimşek: Turizmde 65 milyon ziyaretçi hedefliyoruz

Dost ülkeyle dev anlaşma: Türkiye ‘hidrokarbon' arama hakkını elde etti

Yarısı Bizden Kampanyası destek miktarı ne kadar, kaç TL oldu? Kampanya şartları nelerdir, başvurular nereden yapılır?

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan da 6 Mayıs'ta TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda milletvekillerine sunum yapacak. Faiz kararları ile enflasyonla mücadeleye ilişkin gelişmelerin, toplantının öne çıkan başlıkları arasında yer alması öngörülüyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Kanunu'na göre, başkanın banka faaliyetleri ve para politikası uygulamaları hakkında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunu bilgilendirmesi gerekiyor.

"Yarısı Bizden" kampanyasında destek tutarı artırıldı
