MB Başkanı Karahan, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, Para Politikası ve Makroekonomik Görünüm Toplantıları kapsamında bugün Kayseri'de iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşacak.

Bu yıl başlattığı Para Politikası ve Makroekonomik Görünüm Toplantıları kapsamında daha önce Eskişehir, Uşak ve Denizli'yi ziyaret eden Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, Kayseri'de bugün iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşacak.
TCMB Başkanı Fatih Karahan, "Merkez Bankası bünyesinde reel sektörle düzenli olarak bire bir görüşmeler yapan bir ekibimiz var. Bu ekiplerimiz, Türkiye genelinde 3 bine yakın firmayla görüşmeler yaptılar. 2025 yılında bu iletişimi Para Politikası ve Makroekonomik Görünüm Toplantıları'yla bir adım ileri taşımaya karar verdik. Yıl içinde birçok şehri ziyaret ederek sanayi, ticaret ve esnaf odalarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla görüşeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.
- Popüler Haberler -
Acil servise başvuranların yarısından fazlası acil olmayan hastalar
Bakan Göktaş: Gazi Kimlik Kartları'nı teslim etmeye başladık
"Sıfır Atık" Projesi kapsamında 74 ilde gıda atıkları hayvan mamasına dönüştürülüyor
Depremin yaraları sarılıyor! Hatay Havalimanı için tarih belli oldu
Serbest Piyasa Altın Fiyatları: Ata Altın, 14 Ayar Altın (TL/Gr), 18 Ayar Altın (TL/Gr), 22 Ayar Bilezik (TL/Gr) ne kadar oldu?
TARSİM'e 10 ayda 478 bin hasar ihbarı yapıldı



