Marmaray, gazeteciye ücretsiz oluyor

Marmaray'a “basın” düzenlemesi geliyor. İstanbul'da metro ve belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanan basın kartı sahibi gazeteciler artık Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesindeki Marmaray'a da ücret ödemeyecek.
Konuyla alakalı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran ile görüştüklerini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sorunun giderilmesi noktasında aşama kaydettiklerini ve yakın zamanda bunu çözüme kavuşturacaklarının sözünü verdi.
Bakan Uraloğlu "Bu konuda ben gazeteci arkadaşlara karşı mahcubum. Bunu defaatle gündeme getirdiniz. Ben de epey ilgilendim. Biz öneriyi yaptık. İnşallah onu halletme noktasında bir aşama katettik. O mahcubiyetimizi ortadan kaldıracağız" dedi.
- Popüler Haberler -
Çayda referans fiyat belli oldu: Kilogram başına 35 lira
“Türkiye” ile karşılık yatırım modeline vurgu: Enerji ve savunma sanayinde ortak projeler masada
Belçika Kraliçesi Mathilde MEXT Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti
Flaman Bölge Hükümeti Başbakanı Diependaele: Türkiye ile imalat sektöründe işbirliği önemli
Kurban Bayramı tatiliyle ikinci el araç piyasasında hareketlilik arttı
Eski Dünya Bankası başkanından Çin için şok stok uyarısı



