En düşük emekli aylığına ilişkin açıklama! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Takdir Meclisimizde

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, en düşük emekli aylığının artırılmasına ilişkin, "Bu, kanuni düzenleme gerektiren bir konu, dolayısıyla takdir Meclisimizde." dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
En düşük emekli aylığının artırılmasına ilişkin soru üzerine Yılmaz, bununla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler'in açıklamalarını anımsattı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, çalışmanın Meclis'te düzenlenme gerektiren bir konu olduğuna değinerek, şunları kaydetti:
"Bu tür konularda Grup Başkanımızın söyledikleri, onun yaklaşımı önemli. Hükümet, Meclis bu konularda her zaman birlikte çalıştık, bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Burada önemli olan, aldığınız her kararda etkileri iyi analiz etmeniz, ne tür etkiler doğuracağına bakarak daha sağlıklı kararlar oluşturmanız. Gerisi Meclisimizin takdirinde. Biliyorsunuz bu, kanuni düzenleme gerektiren bir konu, dolayısıyla takdir Meclisimizde."
- Popüler Haberler -
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Tek kullanımlık bazı plastik ürünlerde kısıtlama 1 Eylül'de başlayacak
Almanya'da nükleer enerji tartışması! Şansölye Merz'den kesin ret
Bakan Şimşek "ödemeler dengesi verilerini" değerlendirdi
Atlassian'dan küresel işten çıkarma! 1,600 çalışanı yapay zeka dalgası vurdu
Kritik emtia arzında Çin etkisi! Fiyatlar iki katına çıktı



