ASELSAN ve HAVELSAN-TUSAŞ Ortaklığından 84 milyon dolarlık yeni sözleşme imzalandı

ASELSAN ile HAVELSAN-TUSAŞ iş ortaklığı arasında 84 milyon 44 bin 241 dolarlık yeni bir sözleşme imzalandı. Söz konusu anlaşma dost-düşman tanıma, seyrüsefer ve haberleşme sistemlerinin tedarikini kapsıyor.
ASELSAN, Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yaptığı açıklamada yeni iş ilişkisini duyurdu.
Açıklamada, "ASELSAN ile HAVELSAN-TUSAŞ iş ortaklığı arasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyaçları için hava araçlarına yönelik Dost-Düşman Tanıma, Seyrüsefer ve Haberleşme Sistemlerinin tedariki kapsamında toplam bedeli 84 milyon 44 bin 241 dolar olan sözleşmeler imzalanmıştır." ifadelerine yer verildi.
ASELSAN İLE SAVUNMA SANAYİİ BAŞKANLIĞI ARASINDA 14,8 MİLYON DOLARLIK SÖZLEŞME İMZALANDI
Geçtiğimiz günlerde ASELSAN ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında elektro-optik sistemlerin tedarikine ilişkin 14,8 milyon dolarlık sözleşme imzalandı.

ASELSAN tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yapılan açıklamada, "ASELSAN ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında Elektro-Optik Sistemlerin tedarikine ilişkin 14 milyon 800 bin dolar tutarında sözleşme imzalanmıştır." ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada, söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2028 yılı içerisinde gerçekleştirileceği bildirildi.
- Popüler Haberler -

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Terörsüz Türkiye ile yeni GAP anlayışı yükselişte!

Tarım ve Orman Bakanlığı: Taklit-tağşiş yapılan gıda listesi güncellendi!

PKK'nın fesih kararı Doğu ve Güneydoğu'yu İpek Yolu merkezi haline getirecek

Türkiye ile Mısır'dan enerji anlaşması! Türkiye adına bir ilk gerçekleşti

Bakan Kacır: Türkiye Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş Projesi'ni hayata geçiriyoruz

YASKİ'ye Marmara Denizi'ne bırakılan kirli su nedeniyle 4 milyon lira ceza!
