ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Altında kritik eşik! Satmalı mı, beklemeli mi? Yatırımcı ne yapmalı, beklenti ne yönde?

Mehmet Can Çoban - | Son Güncelleme Tarihi:
Altında kritik eşik! Satmalı mı, beklemeli mi? Yatırımcı ne yapmalı, beklenti ne yönde?

Ekonomist Muhammet Bayram, 24 TV'de yaptığı açıklamada altın piyasasında yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Kuyumcularda altın bulunamaması ve Darphane'nin üretime devam etmesine rağmen vatandaşların altına erişememesi piyasada büyük soru işaretlerine yol açıyor. Altında kritik eşik! Satmalı mı, beklemeli mi? Yatırımcı ne yapmalı, beklenti ne yönde?

Kapat

HABERİN DEVAMI

Yatırımcısı tarafından güvenli liman kabul edilen altındaki son durum araştırılıyor. Ekonomist Muhammet Bayram, 24 TV'de katıldığı programda altın piyasasına dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Darphane üretime devam ediyor ama kuyumcularda "altın yok" söylemi dikkat çekiyor. Peki vatandaş neden altına ulaşamıyor?

Ekonomist Muhammet Bayram, Darphane'nin üretimini sürdürdüğünü ancak buna rağmen kuyumcularda altın bulunamamasının dikkat çekici olduğunu söyledi. Vatandaşların altına ulaşmakta yaşadığı zorlukların nedenleri tartışılırken, piyasadaki kritik eşik ve yatırımcıların nasıl bir yol izlemesi gerektiği gündeme geldi.

ALTINDA KRİTİK EŞİK! SATMALI MI, BEKLEMELİ Mİ? YATIRIMCI NE YAPMALI, BEKLENTİ NE YÖNDE?

Ekonomist Muhammet Bayram, altın fiyatlarının geleceğine dair beklentileri de değerlendirdi. Piyasada yaşanan belirsizlik nedeniyle yatırımcıların temkinli davranması gerektiğini söyledi. Bayram, vatandaşların altın alım-satım kararlarını piyasa koşullarına göre şekillendirmesinin önemine dikkat çekti.

Altında yaşanan bu gelişmelerin önümüzdeki dönemde de etkisini sürdüreceği öngörülüyor. Yatırımcıların güncel verileri ve uzman yorumlarını takip etmeleri gerektiği ifade edildi.

Altın piyasasında yaşanan bu gelişmeler, vatandaşların yatırım stratejilerini gözden geçirmesine neden olurken, piyasanın seyrinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.


Etiketler:
altın sıkıntısı kuyumcu sorunu darphane altın üretimi