“İstanbul'u Dinliyoruz” Buluşmaları... 39 ilçe müdürlüğü eğitimin paydaşları ile buluşacak!

2025-2026 eğitim öğretim yılının başlamasına günler kala, İstanbul genelinde 39 ilçe millî eğitim müdürlüğü, yarın 10.00-15.00 saatleri arasında öğretmen, öğrenci, veliler ve tüm eğitim paydaşlarıyla bir araya gelecek.
"İstanbul'u Dinliyoruz" kapsamında düzenlenecek programlarda; eğitim-öğretim sürecinde karşılaşılabilecek muhtemel sorunlara hızlı çözümler üretilmesi, aksaklıkların giderilmesi, merak edilen konularda bilgilendirme yapılması ve etkin çözüm yolları geliştirilmesi hedefleniyor.
AMAÇ DAHA ETKİN VE VERİMLİ BİR KAMU HİZMETİ
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, İlçe müdürlükleriyle buluşmalarda eğitim paydaşlarının taleplerini doğrudan dinleyerek, modern yönetişim anlayışı çerçevesinde daha etkin ve verimli bir kamu hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirtti.
BU BULUŞMA İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRECEK
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yentür, "Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde gerçekleştirilecek buluşmaların, öğretmen-veli-öğrenci iletişiminin güçlenmesine ve süreçlerin daha sağlıklı işlemesine katkı sağlayacağını ifade etti.
DAVETLER RANDEVUSUZ
Müdür Yentür ayrıca, tüm öğretmen, öğrenci, veli ve eğitimin tüm paydaşlarının yarın ilçe millî eğitim müdürlüklerine yerinde ve hızlı çözüm için randevusuz davetli olduğunu ifade etti.
- Popüler Haberler -
Bakan Tekin: Öğretmen sayısı ve niteliği artırıldı, dijital altyapı ülkenin dört bir yanında hizmette
Bakan Tekin: Milli Eğitim Bakanlığı, temel eksikliklerini çoktan geride bıraktı
Bakan Tekin'den ortaöğretimde net okullaşma oranına ilişkin açıklama
YÖKDİL/2 başvuruları başladı
MEB, LGS kapsamındaki merkezi sınavın soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarını yayımladı
LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?



