Ukrayna-Rusya müzakerelerinde İstanbul masası... Zelenskiy, Türkiye'ye geleceğini duyurdu!

Ukrayna-Rusya müzakerelerinde İstanbul masası kurulacak. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya ile savaşın sona erdirilmesi yönündeki müzakerelerin yoğunlaştırılması için yarın Türkiye'de görüşmeler yapılacağını bildirdi.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya ile savaşın sona erdirilmesi yönündeki müzakerelerin yoğunlaştırılması için yarın Türkiye'de görüşmeler yapılacağını bildirdi.
Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün İspanya'da temaslarda bulunacağını belirtti.
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir araya geleceğini aktaran Zelenskiy, "İspanya Başbakanı Sanchez ile yapılacak görüşmenin bize daha fazla güç verecek anlaşmalar getirmesini sağlamak için çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Rusya-Ukrayna Savaşı'nı sona erdirmek amacıyla müzakerelerin yoğunlaştırılması için hazırlık yaptıklarına işaret eden Zelenskiy, şunları kaydetti:
"Yarın Türkiye'de görüşmeler var. Müzakereleri yoğunlaştırmaya hazırlanıyoruz ve müttefiklerimize sunacağımız çözümler üzerinde çalışıyoruz. Savaşın sonunu tüm gücümüzle yaklaştırmak Ukrayna'nın birinci önceliğidir. Ayrıca, değişimleri ve esir takaslarını yeniden başlatmak için çalışıyoruz."
- Popüler Haberler -
İsrail, Lübnan'da sağlık merkezlerini vurdu: "En az 14 sağlık çalışanı hayatını kaybetti"
Arakçi'den Türkçe mesaj: Türkiye'nin dayanışması bize güç ve moral kaynağı
İran gerginliği tırmanıyor: ABD bölgeye askeri takviye yapıyor
Baas rejiminden kalma bir toplu mezar daha: Ceset kalıntıları açığa çıktı
Nahçıvan'da uçuşlar normale döndü: Bakü seferleri yeniden başladı
Lübnan'da acı bilanço artıyor: Sağlık Bakanlığı son rakamları açıkladı



