Ukrayna-Rusya müzakerelerinde İstanbul masası... Zelenskiy, Türkiye'ye geleceğini duyurdu!

Ukrayna-Rusya müzakerelerinde İstanbul masası kurulacak. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya ile savaşın sona erdirilmesi yönündeki müzakerelerin yoğunlaştırılması için yarın Türkiye'de görüşmeler yapılacağını bildirdi.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya ile savaşın sona erdirilmesi yönündeki müzakerelerin yoğunlaştırılması için yarın Türkiye'de görüşmeler yapılacağını bildirdi.
Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün İspanya'da temaslarda bulunacağını belirtti.
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir araya geleceğini aktaran Zelenskiy, "İspanya Başbakanı Sanchez ile yapılacak görüşmenin bize daha fazla güç verecek anlaşmalar getirmesini sağlamak için çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Rusya-Ukrayna Savaşı'nı sona erdirmek amacıyla müzakerelerin yoğunlaştırılması için hazırlık yaptıklarına işaret eden Zelenskiy, şunları kaydetti:
"Yarın Türkiye'de görüşmeler var. Müzakereleri yoğunlaştırmaya hazırlanıyoruz ve müttefiklerimize sunacağımız çözümler üzerinde çalışıyoruz. Savaşın sonunu tüm gücümüzle yaklaştırmak Ukrayna'nın birinci önceliğidir. Ayrıca, değişimleri ve esir takaslarını yeniden başlatmak için çalışıyoruz."
- Popüler Haberler -
"Türkiye savunma sanayisi ihracatında gaza basıyor" Yunan basınından dikkat çeken değerlendirme
Ukrayna'da isabet alan Türk bayraklı gemideki yangın söndürüldü
Asteroid 2024 YR4 hakkında bilim insanları neler keşfetti, tehdit gerçek mi
Milyarlarca yıllık sır ortaya çıktı! Ay'da oksidasyon mümkün
İngiliz hacker 4 milyon sterlin kripto para iade etmeye mahkum edildi
Nijerya'da okul baskınında 25 öğrenci kaçırıldı



